Lista Servicii Marius Instal

electrice

Instalatii electrice de joasa tensiune

reparatii-instalatii-electrice

Executam toata gama de servicii si interventii pentru instalatii electrice de joasa tensiune si curenti slabi, reparatii, extinderi si instalatii noi. Realizam in conditii de maxima calitate si eficienta orice serviciu ce tine de instalatia electrica a unui imobil . Observam la un moment dat ca priza din bucatarie se incalzeste la folosirea unui aparat electrocasnic , becul palpaie , aprindem lumina  si becul nu functioneaza sau priza din dormitor nu mai incarca telefonul ,ce avem de facut ? Daca avem cunostinte minime vom incerca sa reparam singuri dar daca nu stim sau pur si simplu ne este frica de curent , este mai bine sa lasam acest lucru in seama unui profesionist .Firma Marius Instal va pune la dispozitie cunostintele unui electrician , mai ales ca foarte multe accidente  in casa sunt datorate unei folosiri a instalatiei electrice deficitare sau defecte . Nu lasati lucruri care par marunte si fara un risc iminent sa se deterioreze astfel incat sa se produca pagube,actionarea din timp asupra prizelor , intrerupatoarelor sau tabloului de sigurante previn accidente grave .Electricienii de la Marius Instal se deplaseaza la dumneavoastra constatand defectele aparute, achizitioneaza materialale necesare , aduc instalatia electrica in parametri normali totul in acelasi pret comunicat de la inceputul lucrari . 


reparatii-instalatii-sanitare
  sanitare

Instalatii sanitare si de incalzire

Executam absolut orice serviciu legat de instalatiile de alimentare cu apa, canalizare si termoficare. Instalatii noi, reparatii, extinderi, interventii de urgenta, mentenanta periodica pentru instalatiile de termoficare si de ridicare a presiunii. Firma Marius Instal va pune la dispozitie servicile unui instalator sanitar pentru orice problema legata de tehnica fluidelor fie ca este vorba de simpla inlocuire a unei baterie de lavoar , a unei bateri de spalator sau a unei instalatii sanitare mai complexe cum ar fii executarea unei instalatii noi la baie. Folosirea  materialelor de calitate cum ar fii robineti de cea mai buna calitate , a tevilor de PPR sau cupru si executarea cu atentie a tehnologiei de montaj ne creaza posibilitatea de a oferi o calitate deosebita si o garantie de 12 luni a lucrarilor desi lucrarile executate in acest mod au o durata de viata de peste 50 de ani .La orice instalatie sanitara este bine ca o data la sase luni sa actionam robinetii generali ai apartamentului pentru a asigura o buna functionare a lor , dar acest lucru este omis din lipsa timpului si atunci este bine sa montam doar materiale de calitate .Este indicat sa folosim servicile unui instalator sanitar atestat si nu al unui vecin care are si el are “habar” de instalatii , deoarece daca apar complicatii este posibil ca reparatia sa coste cu mult mai mult decat daca am fi apelat de la inceput la un instalator sanitar .Exprienta si promptitudinea ne caracterizeaza astfel incat nici un client nu va fii nemultumit de servicile oferite de noi . Apelati cu incredere la servicile oferite de Marius Instal ,surprizele ulterioare montajului final fiind excluse prin executarea temeinica si calitativa a lucrarilor executate .


generale

Reparatii generale in gospodarie

Venim in ajutorul dumeavoastra cu servicii de reparatii generale in gospodarie, de exemplu: reparatii usi si tamplarie, reparatii usi garaj si porti, elemente de inchidere, in general orice reparatie ati avea nevoie in gospodarie noi putem realiza in conditii optime si la un pret cat mai bun pentru dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati la telefon 0745 149 042  pentru informatii suplimentare sau pentru intrebari. Aveti nevoie de un lacatus , instalator sanitare , electrician sau tamplar servicile oferite de Marius Instal sunt de calitate si au o garantie de 12 luni . S-a blocat butucul de la usa de intrare , usa la dormitor sau dulapul de haine sta sa cada , bateria de la lavoar sau spalator curge prin toate locurile mai putin decat  pe unde ar trebui  in mod normal , becul din hol nu mai lumineaza ,priza a iesit din perete , dulapul din bucatarie are usile lasate sau nu se mai inchid ,copilul  a executat o lucrare de diploma pe peretele proaspat vopsit ,wc se incapataneaza sa curga si dupa ce ai tras apa sau mai rau curge si pe pardoseala  ,vasul de toaleta monobloc nu mai spala si curge , cada s-a infundat , sifonul refuleaza si chiuveta din  bucatarie este infundata este clar trebuie sa iei masuri .O poti face singur  sau apelezi la tehnicienii de la Marius Instal . Suna la 0745149042 si toate aceste problemele vor disparea .Ai nevoie de un instalator sanitar,  electrician  sau un mester priceput si cu experienta , aveti garantia unui lucru bine facut  si la un pret convenabil .


reglaje

Montaj si reglaje aparatura si echipamente

Punem in functiune si reglam toata gama de aparate electrocasnice, masini de spalat rufe si vase, hidrofoare, pompe, boilere, incalzitoare instant, centrale electrice, sisteme de iluminat, etc. Daca aveti echipamente de montat sau de reglat dați-ne un telefon si vă vom ajuta. Aveti nevoie de un lacatus , instalator sanitar , electrician sau de un tamplar, servicile oferite de Marius Instal sunt de calitate si au o garantie de 12 luni . 


 mentenanta-periodicaMentenanta periodica instalatii si echipamente

Intretinem si oferim mentenanta periodica pe baza de contract pentru instalatii de termoficare, alimentare cu apa, canalizare si instalatii electrice.De ce este important sa alegem acest tip de serviciu motivul este foarte simplu totul se degradeaza in timp dar o verificare periodica ne salveaza de la cheltuieli neprevazute si foarte costisitoare ,mai bine sa stii si sa previi decat momentul ala cand constati ca nu mai functioneaza si costul reparatiei escaladeaza posibilitatile financiare .Firma Marius Instal se poate ocupa pentru dumneavoastra de verificarea robinetilor de inchidere din subsol verificare coloanelor de apa si canalizare ,a sistemelor de iluminat sau a sistemului de ridicat presiunea acolo unde este cazul.Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice ,administrative sau asociatii de propietari.Lucram pe tot teritoriul Bucurestiului si judetului Ilfov.


  montaj-mobila

Montaj mobila, mic mobilier la comanda

Marius Instal va pune la dispozitie experienta tehnicienilor sai pentru montaj mobila, asamblare, realizare mic mobilier la comanda, modificari mobilier, gauri de sustinere si fixare pe orice suport. Daca aveti mobila noua si aveti nevoie de o mana de ajutor pentru montaj si reglaj sunati acum la telefon 0745 149 042. Exista momentul cand constati ca o usa la dulapul de haine sau cel din bucatarie nu se mai inchide corect , nu mai culiseaza , atunci ai nevoie de ajutorul unui tamplar care va stii exact ce trebuie sa faca ca totul sa arate bine si sa fie functionabil ca la inceput .Servicile firmei Marius Instal iti stau la dispozitie cu toate aceste lucruri si prin experienta dobandita totul se va rezolva usor si fara un efort din partea dumneavoastra , tehnicieni nostri vin constata achizitioneaza materialele necesare si executa lucrarea totul la acelasi pret comunicat la inceputul lucrari .


ferestre-tamplarie

Reglaje si reparatii tamplarie termopan

Reglam si reparam orice tip de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan. Inlocuiri feronerie usi, ferestre, sisteme de inchidere si balamale precum si reglaje pentru orice tip si orice manopera legata de acest tip de tamplarie.  


Am o problema speciala

Daca ai nevoie de un serviciu suplimentar sau ai o problema speciala ce nu se gaseste in lista de servicii de mai sus te rugam solicita-ne ajutorul folosind formularul de mai jos. Raspunsul este garantat!

 
 


    DANU