Montaj boilere electrice

Instalarea boilerului electric este cel mai simplu mod de a asigura bucataria si baia cu apa calda. Aici insa trebuie mentionata importanta unui montaj profesionist al dispozitivului precum si alegerea acestuia in functie de necesitatile reale de consum din locatia unde se instaleaza.

Marius Instal va asigura asistenta completa in alegerea si montarea boilerelor electrice de toate tipurile inclusiv a dispozitivelor de incalzire instant a apei calde menajere. 

Procedura de instalare a boilerului este una complexa si necesita materiale si instrumente speciale. Printre acestea se pot enumara: traseu din teava de PPR sau cupru de lungimea necesara in functie de caz, tuburi curbate din material specific traseului din teava, conductor electric din cupru, stecher si cabluri electrice, elemente de fixare si ata teflonata pentru izolarea legaturilor. 

 

Etape instalare a unui boiler electric recomandate de Marius Instal:

Alegerea locului potrivit pentru montarea boilerului. Locul de amplasare trebuie calculat cu mare precizie in functie de anumite criterii tehnice. De obicei, dispozitive de acest tip sunt pozitionate in dulapuri sanitare, nise de bucatarie sau wc-uri. Boilerul este amplasat in forma verticala pe peretele care se afla cel mai aproape de sursa de apa. 

Racordarea boilerului la reteua de apa. Aceasta se efectueaza prin intermediul instrumentelor speciale. Daca calitatea apei nu este prea buna, se recomanda instalarea unui filtru care va purifica apa inainte de ajungerea ei in boiler. Aceasta va contribui la prelungirea termenului de exploatare a dispozitivului.  

Racordarea la reteaua de energie electrica. Pentru a avea siguranta electrica a aparatului, trebuie ca aceasta sa fie perfect racordata la o instalatie eficienta de impamantare, executata in conformitate cu normele de siguranta in vigoare. De asemenea, trebuie verificat daca instalatia electrica este adecvata pentru puterea maxima absorbita de aparat, indicata in informatiile despre datele tehnice ale boilerului. Punerea in functiune a boilerului. 

Dupa deschiderea aerisitorului de pe dop si a celui de pe pompa, se deschide robinetul de alimentare cu apa din retea si se efectueaza umplerea boilerului. Dupa efectuarea umplerii se verifica vizual sa nu existe pierderi de apa la imbinarile din instalatie.

Programati acum o discutie cu specialistii Marius Instal folosind formularul alaturat sau folosind datele de contact de mai jos. 

Consultanta si deplasarile in Bucuresti si imprejurimi sunt gratuite. 

Va multumim si va asteptam. 

 

reparatii-instalatii-sanitare